dilluns, 10 de març del 2014

Smash time: pàgina 1

Fa temps que tenia l'smash a punt per començar però encara no havia trobat el moment de posar-m'hi. Però divendres vaig trobar el moment i la inspiració. Amb bona musiqueta de fons (com no? Els Amics de les Arts) vaig posar-m'hi:  

Divendres. Mir el rellotge. És prest. Peli o scrap. Pos alguns trailers. Pos alguns vídeos d'scrap. Decidit. Scrap. És hora de començar l'smash. De fons, els amics de les arts. Treu trastos, tintes, segells, gesso, papers, ornaments, stickers. Comença. Embruta. Foto. Prova. Foto. Mou. Canvia. Foto. Decideix. Aferra. Foto. Mir el rellotge. És hora d'anar a dormir. Resultat. Aviat! 

Idò aquest 'aviat' ha arribat, aquí teniu la primera pàgina del meu smash, en ell intentaré plasmar dies, coses, moments especials que visqui durant el 2014.

Aquí teniu la pàgina abans de posar-me a 'scrapejar' (un poc lleig el mussol, no?):



Tenia clar el que volia plasmar, pel gener vaig fer 29 anys (sí, sí, 29!!) i ho vaig celebrar amb gent molt especial a Formentera, per tant, volia que la primera pàgina fóssin els meus 29! Mirau quin super pastís em va fer na Mar, feia pena menjar-se'l i tot, i si la pinta era boníssima, de gust era immillorable. Moltes gràcies als que vau compartir aquest moment amb mi, que ja torn vella, però fer anys amb vosaltres és fabulós!

Idò això, el que deia. Una vegada tretes les tintes, el gesso, embrutar, posar segells, triar fotografies, ornaments, stickers... aquest n'és el resultat: la meva primera pàgina de l'smash!



Fins aviat, petites filigranes!

4 comentaris:

  1. Me parece linda la página de tu smash.. nada que cambiar!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchísimas gracias! Es la primera vez que hago uno, a ver si consigo terminarlo!

      Elimina
  2. Me encanta!!! es fantástica. Muuuaaaaks

    ResponElimina

Mira tot això:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...