dijous, 16 d’octubre del 2014

Àlbum: Benvingut ARAN!

Quines ganes tenia d'escriure aquesta entrada! La setmana passada em van fer un encàrrec molt especial. Havia de fer un àlbum per un nadó que acabava de néixer, que viatjaria fins a València per ser regalat als seus pares.

Em va costar fer-lo perquè no conec els pares del nin, però crec que l'àlbum va ser tot un encert i que els va agradar molt.

Vaig fer una capseta en format llibre per posar-lo a dins, ple de colors i d'alegria.

 

 Ara mostraré una foto de cada pàgina:


I si estiram de la cintenta cel...
 












Heu vist un codi QR? Idò els pares podien escanejar-lo amb alguna aplicació per a mòbils i sortia la cançó de la pàgina... ja podem posar vídeos als nostres albums!!!




Esper que als pares els agradàs molt, i que una vegada hagi fet totes les fotos i les hagin posat, me'l mostrin acabat!!

I sobretot, BENVINGUT, ARAN!!! ENHORABONA A LA FAMÍLIA!!!



8 comentaris:

  1. M'agrada molt Margalida!! Sobretot pq és bastant atípic, i les frases molen!

    ResponElimina
  2. Hola! Soc la mare d'aran!!! S9les podem dir que moltes gracies x la teua dedicacio i el teu treball!! Jo em vaig emocionar al vore-lo!!! Es un regal molt emotiu i sobre tot unic!!! Moltes gracies de tot cor, d'aran, ximo i papi

    ResponElimina
    Respostes
    1. OOoooooohhhh!!!!!! quina emoció que m'hagi escrit la mamà del protagonista! Me va encantar fer-lo!! Estic molt contenta que us agradàs, ara teniu un any per endavant per completar-lo!!! Enhorabona família!!! Una abraçada des de Mallorca, de petites filigranes!!!

      Elimina
  3. És preciós! Fas unes coses molt maques!

    ResponElimina

Mira tot això:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...