divendres, 28 de febrer del 2014

ATCs Carnaval 2014!



Des de fa uns mesos, estic ficada a un grup a través del Facebook, d'scrap a Mallorca (Scraperas en Mallorca) i cada mes feim un intercanvi d'ATCs (Artist Trading Card) on decidim un tema i a partir d'aquí cada una l'interpreta a la seva manera, és curiós veure com cada una és diferent a l'altra, no n'hi ha cap que s'assembli, cada persona té la seva manera de crear i  les seves inspiracions, i a la vegada pots aprendre noves tècniques o nous materials.

Voleu saber un poquet més sobre les ATCs? Aquestes tenen el seu origen a Suïssa, va néixer a partir de les targetes de visita, però amb un toc personal-artístic, els artistes les empraven per donar-se a conéixer com a targeta de visita creativa, actualment, se'n fan intercanvis per correu entre persones aficionades.
No hi ha normes, però si que hi ha algunes pautes a seguir: el tamany és comú, tot i que peculiar (63 x 89 mm.) s'ha de fer aquest. A la part de davant, l'artista fa la seva obra i crea tot el que pot, a la part posterior, la persona posa el seu nom i el seu contacte, el títol del tema, el número de sèrie i la data en que va ser creada. L'objectiu és ser creatiu i compartir aquesta creativitat amb persones com tu. Al final, posam algunes 'xuxes', és a dir, cosetes d'scrap que les altres poden emprar per decorar.

Després de tot això, us mostraré les que vaig fer per a l'intercanvi de Carnaval. Primer de tot vaig emprar la tècnica d'embossing en sec (es tracta de posar una textura al paper) i després vaig entintar els costats.

A continuació aferrava la imatge, millor dit, la meitat de la imatge, ja que una de les gràcies de les ATCs és que totes siguin iguals, però diferents a la vegada. Un cop la imatge estava aferrada, vaig troquelar les lletres i les vaig aferrar (una feinada que me va dur!). Per donar un toc de gràcia vaig posar un poc de 'glossy' a  l'ull i a la boca del ninot i finalment vaig fer la part posterior de l'ATC, on vaig experimentar un poc amb les tintes i vaig escriure les dades.

Finalment, com a 'xuxes', vaig posar un rosetó a cada una que vaig fer amb els troquels.

Esper que vos agradin, ja que a mi em va encantar fer-les, i sobretot, el que més m'agrada, és rebre les de les companyes d'afició!

                                                         ---------- o ----------

Desde hace unos meses, estoy en un grupo a través de Facebook, de Scrap en Mallorca (Scraperas en Mallorca) y cada mes hacemos un intercambio de ATCs (Artist Trading Card) donde decidimos un tema y a partir de aquí cada una lo interpreta a su manera, es curioso ver como cada una es diferente a la otra, no hay ninguna que se parezca, cada persona tiene su manera de crear y sus inspiraciones, y a la vez puedes aprender nuevas técnicas o nuevos materiales.

¿Queréis saber un poquito más sobre las ATCs? Éstas tienen su origen en Suiza, nació a partir de las tarjetas de visita, pero con un toque personal-artístico, los artistas las empleaban para darse a conocer como tarjeta de visita creativa, actualmente, se hacen intercambios por correo entre personas aficionadas.

No hay normas, pero si que hay algunas pautas a seguir: el tamaño es común, a pesar de que peculiar (63 x 89 mm.) se tiene que hacer este. AEn la parte delantera, el artista hace su obra y crea todo lo que puede, en la parte posterior, la persona pone su nombre y su contacto, el título del tema, el número de serie y la fecha en que fue creada. El objetivo es ser creativo y compartir esta creatividad con personas como tú. Al final, ponemos algunas 'xuxes', cositas que las demás pueden utilizar para decorar trabajos.

Después de todo esto, os mostraré las que hice para el intercambio de Carnaval. Para empezar, utilicé la técnica de embossing en seco (se trata de poner una textura al papel) y después entinté los lados.

A continuación pegué la imagen, mejor dicho, la mitad de la imagen, puesto que una de las gracias de las ATCs es que todas sean iguales, pero diferentes a la vez. Cuando la imagen estaba pegada, troquelé las letras y las pegué ('quina feinada'! (lo siento, no hay traducción que me guste para la frase :P). Para dar un toque de gracia puse un poco de 'glossy' al ojo y a la boca del mimo y finalmente hice la parte posterior de la ATC, donde experimenté un poco con las tintas y escribí los datos.
 

Al final, como 'xuxes' puse un rosetón para cada una que hice con los troqueles. 

Espero que os gusten, puesto que a mí me encantó hacerlas, y sobre todo, lo que más me gusta, es recibir las de las compañeras de afición!


ATCs vistes de davant:



ATCs davant i darrere:





Rosetons:





Tot plegat:






2 comentaris:

  1. Super original y los rosetones xulisimos kiero unooooo jjajaaj en 10min quiero verte ya vengaaa mua

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias petarda!!! tus cositas llegaran por correo, lo siento muchoooooo :(

      Elimina

Mira tot això:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...