dijous, 9 d’octubre del 2014

Àlbum: som el rei de la casa!

Hola, hola!! Avui vos mostraré una de les manualitats que més m'ha agradat fer i, probablement, és de les que més il·lusió li he posat, sabeu per què? Ara desvetllaré un no-secret, seré tietaaaaaaa!!! Siiii!!! Estic contentíssima amb la notícia i més, després de veure-li la careta l'altre dia (una eco 4D). Res, no m'enroll amb això. El que deia, fa temps que tenia la idea al cap, ja que la vaig veure a un dels blogs que segueixo habitualment i vaig pensar que la podia adaptar al meu futur nebodet!!! Així que quan les coses per casa s'han tranquil·litzat una mica, hem tornat a la rutina escolar, ja tenc les coses del trasllat col·locades, i tenc les de les manualitats dins un moble preciós (que em van regalar per l'estrena de la casa, un dia el mostraré)m m'he posat a treballar i aquest n'ha estat el resultat.

Tenia clara la idea que volia de l'àlbum, no volia un clàssic de Este soy yo cuando nací. Aquí con mis padres... volia un àlbum original, divertit, i sobretot, amb caràcter... així que per començar el títol: SOM EL REI DE LA CASA! (perquè serà el primer fill de la família, el meu primer nebot, etc.).

Posaré moltes fotos, perquè vegeu cada pàgina.
















  

Ara, alguns detalls de més aprop perque pogueu veure'ls bé:






I finalment, vaig pensar, i ara on ho pos per donar-li als futurs papis?? Així que vaig fer una capseta de cartró per tal que l'àlbum vagi dintre:




Tot i que l'àlbum no està acabat, durant un any, els papis tendran temps de fer fotos i anar-lo completant.

M'ha encantat el resultat d'aquest àlbum, i segur que en vendran alguns més, ja que m'han sorgit alguns encàrrecs.

Sobretot, sobretot... esper que hagi agradat als futurs papis i que siguin molt feliços amb la nova persona a la família.

Vos agrada petites filigranes?? Sí en voleu algun basta contacteu amb mí a través de gmail o facebook.

El blog del qual me vaig insipirar, és el següent: OMG otro blog de scrap, així que mooooltes gràcies a la creadora!!!

Fins aviat, petites filigranes!

3 comentaris:

  1. Marga m'encanta!!! En tenir un fill te'n compraré un!

    ResponElimina
  2. Hahahaha moltes gràcies Guida! No fa falta esperis en tenir un fill, sempre és un bon regal per una amiga que hagi de ser mamà! :P

    ResponElimina
  3. Pues ara q ho dius tenc una amiga q ha de tenir un nin per Nadal i sa veritat es q seria un regal ben original! Per cert, veig q es teu nebot ja te nom ;)

    ResponElimina

Mira tot això:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...